Sjøgrønnsaker
Sea Vegetables er en blanding av tre alger; dulse, wakame og nori.
Dulse inneholder høye proteinnivåer, er rik på vitaminer, spesielt vitamin A, B1, B2, B3, B6, B12 (inaktiv), C, E, mineraler som kalsium, magnesium, fosfor, krom, sink og sporstoffer. Som andre alger inneholder den også mye jod og mye jern.
Wakame er rik på mineraler som kalsium, magnesium, kalium, jod, jern og sink. Befolkningsstudier viser at personer som regelmessig spiser tang ikke har en mineralmangel.
Nori er rik på proteiner, fulle av vitaminer og mineraler som jod og kalsium. Nori er også rik på vitamin A og mange viktige sporstoffer.
Algamars alger vokser vilt og høstes for hånd i Atlanterhavets reneste vann og tørkes ved lave temperaturer, <42 ° C, for å bevare maksimal næringsverdi. Tang er «biotilgjengelig» for kroppen for bruk i viktige kroppsfunksjoner. Tang har vist seg å hjelpe kroppen med å eliminere giftstoffer.
Bruk: For 2 personer: Bløtlegg 10 gram alger i 15 minutter i en dyp bolle med vann og saften av en halv sitron. Tilbered i mellomtiden en salat og tilsett deretter algen til slutt, bruk gjerne olivenolje eller en dressing du liker. Algen passer godt til alle grønnsaker.
Ingredienser: Dulse (Palmaria), Wakame -alger (Undaria) og Norial -alger (Pyropia). Algamars alger er ville og høstes for hånd i Atlanterhavets reneste vann og tørkes ved lave temperaturer, <42 ° C, for å bevare maksimal næringsverdi. 100 gram.
Opprinnelsesland: Nord -Atlanteren.
Næringsinnhold per 100 gram:
Energi: 1050 kcal
Fett: 1,1 g
Karbohydrater: 33,4 g
Herav sukker: 0,5 g
Fiber: 34,6
Protein: 11,2 g
Salt: 1,6 mg
Produsent: Algamar, Spania.